Уверение за завршено четиригодишно високо образование од областа на економијата или бизнисот односно 240 ЕКТС, и потврда од работодавач за работно искуство од најмалку една години од областа на сметководството

  • Version
  • Преземи 27
  • Големина на фајлот 28.90 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот февруари 15, 2023
  • Последно ажурирано февруари 15, 2023
Previous Уверение за завршено тригодишно високо образование од областа на економијата или бизнисот, односно завршени студии со 180 ЕКТС и потврда од работодавач за работно искуство од најмалку две години од областа на сметководството

Leave Your Comment

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.