Регистрација

Постапка за регистрација

За да се регистрирате на веб странатa на ИСОС потребно е да го внесете бројот на Вашето уверение, Вашето име и презиме, Вашата е-меил адреса и да одберете лозинка во означените полиња. На вашата е-меил адреса ќе добиете линк за потврда кој ќе треба да го кликнете.

Поседувањето регистриран профил на веб страната на ИСОС Ви овозможува пристап до документи кои не се достапни за нерегистрирани корисници.

Please Signup
  Strength: Very Weak
   
  Powered by ARMember
    (Unlicensed)
  Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

  Контакт и локација

  Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
  +389 (0)2 3200030

  Контакт и локација

  Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
  +389 (0)2 3200030
  ИСОС © 2023. Сите права задржани.