05.07.2024 - In СООПШТЕНИJA

Почитувани,

 

Во прилог можете да го прочитате најновото соопштение од УЈП во врска со придобивките од раното поднесување на ДДВ-04 пријавата.

 

Оваа практика на споделување на соопштенија е во рамки на соработката на Институтот на сметководители и овластени сметководители со Управата за јавни приходи,

 

Сите соопштенија на УЈП можете да ги најдете и на нивната веб-страница (www.ujp.gov.mk)

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.