декември 22, 2022 - In Повици

Почитувани,

Во продолжение е повикот за ажурирање на вашите податоци. За ажурирање на податоците треба да се најавите на следниот линк: https://smetkovoditel.isos.com.mk.

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.