јануари 5, 2023 - In Повици
Почитувани колеги,

Упатуваме последен повик за ажурирање податоци најдоцна до  09.01.2023 година.

Доколку податоците не Ви се ажурирани до 09.01.2023 година, Ве информираме дека истите нема да бидат проследени до ЦРМ.

Досега ажурирале податоци 5080 овластени сметководители и 766 сметководители од вкупниот број запишани во соодветните регистри.

Дополнително, Ве известуваме дека сите сметководители и овластени сметководители кои имаат уверенија, а  кои не се упишани во соодветните регистри нема да може да ажурираат податоци односно не се активни.

Сите досега поднесени барања за упис во регистар, штом се процесираат  ќе бидат надополнети во ажурираниот список.

Линк за ажурирање на податоци https://smetkovoditel.isos.com.mk/login

Со почит

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.