23.12.2022 - In Известувања

Почитувани,

Институтот на сметководители и овластени сметководители информира дека се одобрени барања за стекнување со уверенија за сметководители и овластени сметководители.

Подигнување на уверенијата од списокот се врши лично или со полномошно во просториите на Институтот со адреса на ул. Црвена скопска општина бр.10, (канцеларијата се наоѓа во зградата до Министерство за транспорт и врски, влезот е од задната страна на втори кат)

од 27ми декември (вторник) до 30 ти декември (петок) од 13 до 15 часот.

 

Со почит

ИСОС

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.