декември 23, 2022 - In Известувања

Почитувани членови,

Со оглед дека многу од Вас се јавуваат да укажат на погрешна евиденција на КПУ часови, а евиденцијата е преземена од консултантските куќи, Ве замолуваме сите забелешки и  барања за корекции да ги доставите до консултантските куќи, тие да извршат корекција и да достават до ИСОС списоци за корекција до 31.12.2022 година.

Со почит
ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.