јануари 13, 2023 - In Известувања

Почитувани членови,

Институтот на сметководители и овластени сметководители Ве информира дека од понеделник 16.01.2023 година ќе работи во нови простории на следната адреса:

„Кеј 13. Ноември“ кула 2/8, ГТЦ, Центар, Скопје–  Главна дирекција на ГТЦ

Поради селење, во понеделник Институтот може има привремени технички прекини на комуникација.

Телефонските броеви на ИСОС остануваат исти 02/3200-030 и 070/283-807.

Ви благодариме на разбирање.

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.