јануари 3, 2023 - In Известувања

Почитувани,

Поради често поставувани прашања во врска со ажурирање на податоци,
Ве известуваме дека, повикот за ажурирање на податоци се однесува на сите членови на ИСОС кои се веќе запишани во соодветните регистри.
Сите сметководители и овластени сметководители кои се стекнале со уверенија, ажурирање на податоци ќе можат да направат откако ќе извршат упис во соодветните регистри.

 

Со почит,
ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.