април 5, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители во прилог објавува поединечни листи на комплетно ажурирани сметководители и овластени сметководители по подружници кои ќе можат да гласаат.

 

Подружница 1

 

Подружница 2

 

Подружница 3

 

Подружница 4

 

Подружница 5

 

Подружница 6

 

Подружница 7

 

Подружница 8

 

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.