ноември 9, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители во пресрет на светскиот ден на сметководителите објавува честитка до сите сегашни и поранешни членови на Институтот. Соопштението е  во продолжение.

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

Со почит,

 

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.