ноември 10, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители ги известува своите членови дека ќе се одржат состаноци по подружници со следниот распоред:

 

Тетово 22.11.2023 (среда) 11 часот

 

Велес 22.11.2023 (среда) 17 часот

 

Струмица 23.11.2023 (четврток) 10 часот

 

Штип 23.11.2023 (четврток) 16 часот

 

Прилеп 24.11.2023 (петок) 10 часот

 

Битола 24.11.2023 (петок) 16 часот

 

Куманово 28.11.2023 (вторник) 10 часот

 

Скопје 29.11.2023 (среда) 10 часот

 

Сите членови се повикуваат да земат активно учество со цел креирање на идни чекори и подигнување на професијата на достојно ниво.

 

Поради навремено обезбедување на соодветна локација, Ве молиме задолжително да испратите потврда за присуство на маил info@isos.com.mk најдоцна до среда 15.11.2023 година.

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.