април 1, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители Ве известува дека согласно ажурираните податоци на сите сметководители и овластени сметководители до 31.03.2023 година, одделните листи на членови кои ќе можат да гласаат ќе бидат објавени во понеделник 03.04.2023.

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.