април 20, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Согласно барањето доставено од ИСОС, Управата за јавни приходи излегува во пресрет на сметководителите и известува дека се продолжува рокот за поднесување на ДДВ-04 пријавите за 3 (три) работни дена. Краен рок за поднесување ќе се смета 28.04.2023 година.

 

Во продолжение следи линк од објавата:

http://www.ujp.gov.mk/mk/javnost/soopstenija/pogledni/964

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.