април 11, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители ги објавува резултатите од денешните избори.

 

Во прилог извештајот од денешните избори како и избраните членови за сите органи на управување.

 

Претседател на Институт

 

Членови на Собрание

 

Членови на Управен одбор

 

Членови на Надзорен одбор

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.