22.12.2023 - In Известувања

Почитувани,

 

Институтот на сметководители и овластени сметководители (ИСОС) објавува
дополнување на прелиминарниот список на усоглассени на правни лица за
вршење сметководствени работи.

 

ПРЕЛИМИНАРЕН ДОПОЛНЕТ СПИСОК НА ПРАВНИ ЛИЦА ЗА ВРШЕЊЕ СМЕТКОВОДСТВЕНИ РАБОТИ

 

Со почит,

Управен одбор на ИСОС

 

 

 

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.