февруари 9, 2023 - In Известувања

Почитувани,

 

Ве известуваме дека Иснтитутот на сметководители и овластени сметководители објавува Покана за учество на отворен повик за набавка на услуги за превод на содржини од англиски јазик на македонски јазик.

 

Поканата за учество е достапна на следниот линк.

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.