ноември 16, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители објавува прв дел на список за одземени лиценци за работа на правни лица кои се бришат од соодветните регистри.

 

СПИСОК

 

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.