октомври 9, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Во прилог се одлуки донесени на седницата на Управен одбор одржана на 05.10.2023 година.

 

Одлука за избор на членови на Комитет за превод

 

Одлука за предлог членови на Комисии

 

Одлука за избор на хостинг

 

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.