10.07.2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ информира дека изврши дополнување на Регистарот на друштва за вршење сметководствени работи со правните субјекти кои се стекнаа со правото за добивање на лиценца за работа согласно Законот за вршење на сметководствени работи.

 

Подигнување на лиценците ќе се врши секој работен ден од 12 до 15 часот во просториите на ИСОС (ул.Кеј 13 ти Ноември кула2/8 – Главна дирекција на ГТЦ)

 

Се молат оние кои ќе подигаат Лиценци со себе да носат печат или уредно пополнето Овластување за правни лица кое е на линкот во продолжение:

 

 

Овластување

 

Регистар на друштва за вршење сметководствени работи

 

 

Со почит,

ИСОС

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.