20.11.2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители Ве известува за точните локации за претстојните состаноци по подружници.

 

Распоредот за сите состаноци по подружници е во продолжение:

 

Тетово 21.11.2023 (вторник), хотел Лирак – 14 часот,

 

Велес 22.11.2023 (среда) хотел Гарденија – 17 часот

 

Струмица 23.11.2023 (четврток) хотел Сириус – 10 часот

 

Штип 23.11.2023 (четврток), ресторан Ваго – 16 часот

 

Прилеп 24.11.2023 (петок), ресторан Стара Чаршија – 10 часот

 

Битола 24.11.2023 (петок), хотел Епинал – 16 часот

 

Куманово 28.11.2023 (вторник), хотел Куманово Спа – 10 часот

 

Скопје 28.11.2023 (вторник), хотел Континентал – 15 часот

 

Со почит,

ИСОС

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.