09.06.2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институтот на сметководители и овластени сметководители информира дека се одобрени барања за стекнување со уверенија за сметководители и овластени сметководители.

 

Список со готови уверенија Овластен сметководител

Список со готови уверенија Сметководител

 

Подигнување на уверенијата од списокот се врши лично или со полномошно од петок 09.06.2023 од 12 до 15 часот во просториите на ИСОС (ул.Кеј 13 ти Ноември кула 2/8 – Главна дирекција на ГТЦ).

 

 

Со почит

 

ИСОС

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.