03.03.2023 - In Известувања

Почитувани,

 

Би сакале да Ве известиме дека е направен упис во Регистрите на сметководители и овластени сметководители.

 

Список на нови упишани во Регистар на сметководители
Список на нови упишани во Регистар на Овластени сметководители

 

Ги повикуваме сите нови упишани сметководители и овластени сметководители во следните десет дена на веб платформата да ги ажурираат своите податоци за вработување. Ве молиме уредно пополнете ЕМБС на правниот субјект, назив на фирма, датум на вработување, право да потпишува годишна сметка и финансиски извештаи, право да потпишува даночни пријави и биланси и тип на правен субјект.

 

За ажурирање на податоците треба да се најавите на следниот линк: https://smetkovoditel.isos.com.mk

 

Со почит,
ИСОС

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.