мај 25, 2023 - In Известувања

 

Почитувани членови,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители Ве известува дека на иницијатива на член на Собрание вработен во Семос, во соработка со нејзината компанија ќе се одржи бесплатен вебинар.

 

Со цел подобрување на секојдневното работење на сметководителите преку примена на дигитални алатки и вештини, Ве покануваме на вебинарот „Дигитализација во сметководството“ кој ќе се одржи на 30 ти мај (вторник) од 13 до 14 часот.

 

Семос во соработка со ИСОС дополнително до сите членови ќе достави покана на Вашите маил адреси.

 

 

 

Со почит,

ИСОС

 

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.