април 13, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители објавува видео од гласањето на изборите кои се одржаа на 11.04.2023 година.

 

Видеото може да го погледнете на линкот во продолжение:

 

https://drive.google.com/file/d/1SjW7hd-VAOvOF0JyKttbERL-ri_TsS4c/view?usp=sharing

 

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.