април 11, 2023 - In Известувања

 

Почитувани,

 

Институт на сметководители и овластени сметководители Ве известува дека поради технички проблем гласањето ќе биде продолжено за половина час заклучно со 13:30 часот.

Сите кои досегаа го искористија своето право на глас се успешно евидентирани.

 

Со почит,

ИСОС

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.