КПУ Едукација

Програма за еднодневно Континуирано професионално усовршување Мај- Јуни бр. 2/2024 – 8 часа
Програма за Континуирано професионално усовршување КПУ бр.2/2024 – 16 часа месец Јуни – дводневна програмска едукација

Програма за Континуирано професионално усовршување КПУ бр.2/2024 – 16 часа месец Јуни – дводневна програмска едукација

Датум на одржување: 01 и 02 Јуни 2024 Грција, Неос Мармарас, 04 и 05 Јуни 2024 Скопје и 06 и 07 Јуни 2024 WEBINAR
Програма: ПРОГРАМА ЗА
КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ

Организатор на обуката: ЕУРО КОНСАЛТ ПЛУС

Програма за ЕДНОДНЕВНО КПУ за сметководители и овластени сметководители

Програма за ЕДНОДНЕВНО КПУ за сметководители и овластени сметководители

Датум на одржување: 31 мај 2024 година (петок), 7 јуни 2024 година (петок) и 8 јуни 2024 година (сабота)
Програма: Програма за ЕДНОДНЕВНО КПУ за сметководители и овластени сметководители
Организатор на обуката: Агенција ПРО АГЕНС

СФИД ДОО Скопје друштво со одобрение за спроведување на КПУ под надзор на ИСОС на 28-29.05 и 31.05.2024, спроведува КПУ (8 часа) согласно програмата за КПУ за 2024
Програма за еднодневно КПУ на сметководители и овластени сметководители бр. 2/2024 – 8 часа на 31 Мај и 7 Јуни 2024
Програма за еднодневно континуирано професионално усовршување Мај бр.2/2024 – 8 часа

Програма за еднодневно континуирано професионално усовршување Мај бр.2/2024 – 8 часа

Датум на одржување: 15.05.2024, 17.05.2024, 22.05.2024 и 29.05.2024
Програма: Програма за еднодневно континуирано професионално усовршување
Организатор на обуката: Рафајловски Консалтинг ДОО Скопје

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.