Календар на настани

Upcoming Events

Annual Cycling Race 2020 for the Covid-19 Donation

ноември 8, 2021 @ 3:00 pm - 7:00 pm

The Strategically Build Your Business

јануари 2, 2021 @ 3:00 pm - 7:00 pm

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.