Заборавена лозинка

Постапка за заборавена лозинка

Внесете ја е-меил адресата со која се имате регистрирано на веб страната на ИСОС и која ја користите за да се најавите.
На Вашата е-меил адреса ќе биде испратен линк кој ќе треба да го отворите. По отворањето на линкот ќе можете да одберете нова лозинка.
Заборавена лозинка
Ве молиме внесете ги вашите е-маил и лозинка
 
Powered by ARMember
  (Unlicensed)
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.