03 декември петок
City Innovation and Technology Committee Meeting
Meeting

City Innovation and Technology Committee Meeting

03.12.2021 @ 13:00 - 15:00
Mastanow City Council
17 декември четврток
Cultural Festival & Concert at Domanion Valer
Entertainment

Cultural Festival & Concert at Domanion Valer

17.12.2020 @ 13:00 - 17:00
Western Avenue, Allston, MA
15 октомври петок
Cultural Festival & Concert at Domanion Valer
Entertainment

Cultural Festival & Concert at Domanion Valer

15.10.2021 @ 13:00 - 17:00
Western Avenue, Allston, MA
16 декември четврток
Faith Forward Future - Social Awareness Seminar
Workshop

Faith Forward Future – Social Awareness Seminar

16.12.2021 @ 09:00 - 13:00
15 Champions Center, Crewey
01 октомври петок
Organizing City Photography Contest-2021
Entertainment

Organizing City Photography Contest-2021

01.10.2021 @ 09:00 - 13:00
Mayor Office, Norway city
15 март понеделник
Meeting

Real Entrepreneurship Bootcamp in 2021

15.03.2021 @ 13:00 - 17:00
Mastanow City Council
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.