23 ноември вторник
Celebrating World Fiteness Day at White Corner’20
Health & Sports

Celebrating World Fiteness Day at White Corner’20

23.11.2021 @ 15:00 - 17:00
Millenia Orlando, USA
15 октомври петок
Cultural Festival & Concert at Domanion Valer
Entertainment

Cultural Festival & Concert at Domanion Valer

15.10.2021 @ 13:00 - 17:00
Western Avenue, Allston, MA
02 јануари сабота
Conference

The Strategically Build Your Business

02.01.2021 @ 15:00 - 19:00
32 Quincy Street, Cambridge, MA
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.