08 ноември понеделник
Annual Cycling Race 2020 for the Covid-19 Donation
Conference

Annual Cycling Race 2020 for the Covid-19 Donation

08.11.2021 @ 15:00 - 19:00
32 Quincy Street, Cambridge, MA
19 април понеделник
The International Coffee Festival 2021
Entertainment

The International Coffee Festival 2021

19.04.2021 @ 09:30 - 13:00
15 Champions Center, Crewey
02 јануари сабота
Conference

The Strategically Build Your Business

02.01.2021 @ 15:00 - 19:00
32 Quincy Street, Cambridge, MA
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.