08 ноември понеделник
Annual Cycling Race 2020 for the Covid-19 Donation
Conference

Annual Cycling Race 2020 for the Covid-19 Donation

08.11.2021 @ 15:00 - 19:00
32 Quincy Street, Cambridge, MA
23 ноември вторник
Celebrating World Fiteness Day at White Corner’20
Health & Sports

Celebrating World Fiteness Day at White Corner’20

23.11.2021 @ 15:00 - 17:00
Millenia Orlando, USA
03 декември петок
City Innovation and Technology Committee Meeting
Meeting

City Innovation and Technology Committee Meeting

03.12.2021 @ 13:00 - 15:00
Mastanow City Council
17 декември четврток
Cultural Festival & Concert at Domanion Valer
Entertainment

Cultural Festival & Concert at Domanion Valer

17.12.2020 @ 13:00 - 17:00
Western Avenue, Allston, MA
15 март понеделник
Meeting

Real Entrepreneurship Bootcamp in 2021

15.03.2021 @ 13:00 - 17:00
Mastanow City Council
02 октомври петок
Sports Basement Group Monthly Ride
Workshop

Sports Basement Group Monthly Ride

02.10.2020 @ 10:00 - 13:00
Mayor Office, Norway city
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.