ЗГОТВЕНИ УВЕРЕНИЈА – СМЕТКОВОДИТЕЛИ 13.12.2018

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 397 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот јануари 24, 2023
  • Последно ажурирано февруари 23, 2023
Previous ИЗГОТВЕНИ УВЕРЕНИЈА – ОВЛАСТЕНИ СМЕТКОВОДИТЕЛИ 07.12.2018

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.