Закон за данокот на додадена вредност

  • Version
  • Преземи 2
  • Големина на фајлот 351 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот февруари 14, 2023
  • Последно ажурирано февруари 22, 2023
Previous Закон за данок на добивка

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.