Диплома за завршено средно економско образование заверена на нотар и потврда од работодавач за работно искуство од најмалку три години од областа на сметководството

  • Version
  • Преземи 251
  • Големина на фајлот 28.90 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот 15.02.2023
  • Последно ажурирано 30.05.2023
Previous Уплатница од 1.000 денари на која пишувате име и презиме за лицето за кое се уплаќа, во цел на дознака впишувате за стекнување уверение за сметководител

Leave Your Comment

Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.