Уплатница со уплатена минимум една месечна членарина (200 денари) на која задолжително го впишувате вашиот број на уверение за овластен сметководител

  • Version
  • Преземи 113
  • Големина на фајлот 460.71 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот февруари 15, 2023
  • Последно ажурирано февруари 15, 2023
Previous Барање за упис во регистар на овластени сметководители

Leave Your Comment

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.