ПРАВИЛНИК ЗА НАЧИН ВОДЕЊЕ СМЕТКОВОДСТВО Сл.весник бр.75/2024 од 3 април 2024 година

  • Version
  • Преземи 1566
  • Големина на фајлот 58.82 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот 03.04.2024
  • Последно ажурирано 12.06.2024
Previous Правилник за дисциплинска одговорност
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.