Одлука за попис и формирање на комисија за попис

  • Version
  • Преземи 8
  • Големина на фајлот 128 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот јануари 31, 2023
  • Последно ажурирано февруари 23, 2023
Previous Одлука за донесување на Правилник за систематизација на работни места во Институтот на сметководители и овластени сметководители

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.