Одлука за назначување на правно лице за континуирано професионално усовршување

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 227 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот јануари 31, 2023
  • Последно ажурирано февруари 23, 2023
Previous Одлука за назначување и начин на спроведување на обука

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.