Одлука за измена на одлуката за утврдување на висина на надоместоците на органите на Институтот на сметководители и овластени сметководители на РСМ број 0201-356 од 20.06.2023 година

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 1 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот 17.04.2024
  • Последно ажурирано 26.04.2024

Login is required to access this page
Previous Одлука за признавање на часови континуирано професионално усовршување за членовите на ИСОС врз основа на првата Регионална конференција со наслов Сметководство во регионот-трендови, предизвици, стандарди и перспективи
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.