Одлука за избор и именување на претседатели на Комисии на Институтот

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 553 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот 17.04.2024
  • Последно ажурирано 26.04.2024

Login is required to access this page
Previous Одлука за одобрување на работата на Надзорниот одбор на Институтот за 2023 година
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.