Извештај за работењето на УО на ИСОС за 2019 год

  • Version
  • Преземи 1
  • Големина на фајлот 3 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот јануари 24, 2023
  • Последно ажурирано февруари 22, 2023
Previous Извештај за работењето на ИСОС од 01.01.2017-15.05.2019

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.