ИЗГОТВЕНИ УВЕРЕНИЈА – СМЕТКОВОДИТЕЛИ 05.02.2018

  • Version
  • Преземи 0
  • Големина на фајлот 503 KB
  • Број на датотеки 0
  • Дата на креирање на документот јануари 24, 2023
  • Последно ажурирано јануари 24, 2023

No file attached
Previous ИЗГОТВЕНИ УВЕРЕНИЈА – ОВЛАСТЕНИ СМЕТКОВОДИТЕЛИ 29.01.2018

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.