Годишна програма за работа и развој на Институтот за сметководители и овластени сметководители на РM за 2018 година

  • Version
  • Преземи 3
  • Големина на фајлот 1 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот јануари 18, 2023
  • Последно ажурирано февруари 22, 2023
Previous Годишна програма за контрола на работењето на вршителот на сметководствени работи, ТП сметководител, ТП овластен сметководител и друштво за вршење на сметководствени работи за 2018 година

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.