Биланс на приходи и расходи

 • Version
 • Преземи 22
 • Големина на фајлот 1 MB
 • Број на датотеки 1
 • Дата на креирање на документот 24.01.2023
 • Последно ажурирано 22.02.2023
Previous Извештај за извршените надзори и активности согласно надлежностите за работење на Надзорниот Одбор

Биланс на приходи и расходи

 • Version
 • Преземи 127
 • Големина на фајлот 1.36 MB
 • Број на датотеки 1
 • Дата на креирање на документот 10.01.2023
 • Последно ажурирано 11.01.2023
Previous Даночен баланс за оданочување на добивка
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.