Барање за стекнување уверение за сметководител

  • Version
  • Преземи 19
  • Големина на фајлот 236.93 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот февруари 15, 2023
  • Последно ажурирано февруари 15, 2023
Previous Уплатница со уплатена минимум една месечна членарина (200 денари) на која задолжително го впишувате вашиот број на уверение за овластен сметководител

Leave Your Comment

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.