Правилник за начин на и постапка за добивање на уверение за сметководител и овластен сметководител и упис во регистар

  • Version
  • Преземи 4307
  • Големина на фајлот 9.93 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот 29.05.2023
  • Последно ажурирано 04.07.2023
Previous Времена годишна програма за континуирано професионално усовршување за 2023 година
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.