Потврда од работодавач за работно искуство

[featured_image]
Преземи
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Преземи 9
  • Големина на фајлот 28.90 KB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот 14.03.2023
  • Последно ажурирано 14.03.2023

Потврда од работодавач за работно искуство

Previous Овластување за правни лица
Институтот е независна, неполитичка и непрофитна организација, во која членуваат сметководители и овластените сметководители, без оглед на нивната национална, верска, расна и друга припадност.

Линкови

Корисни линкови

Жиро сметка

Прокредит Банка
380-1771093051-38
НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030

Контакт и локација

Ул. „Св. Кирил и Методиј“ бр.20, деловна зграда на Аутомакедонија, кат 2 (до главна дирекција на Макпетрол)
+389 (0)2 3200030
ИСОС © 2023. Сите права задржани.