Одлука за измена и дополнување на Статутот на Институт на сметководители и овластени сметководители на РМ

  • Version
  • Преземи 24
  • Големина на фајлот 14.00 MB
  • Број на датотеки 1
  • Дата на креирање на документот мај 3, 2023
  • Последно ажурирано мај 3, 2023
Previous Одлука за разрешување и именување на овластено лице кај подружници

ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФО

Ул.Кеј 13ти ноември кула 2/8 
Скопје (зграда на главна дирекција на ГТЦ)

 

+389 (0)2 3200030

 

Жиро Сметка
Прокредит Банка
380-1771093051-38

 

НЛБ Тутнска Банка
210-0682971602-69

ИСОС © 2022. Сите права задржани.